Vochtige kelder

Heeft u last van een vochtige kelder? Wij lossen dit definitief voor u op. Kelders zijn van zichzelf al de meest vochtige vlek van een woning en is hierdoor vatbaar voor vochtproblemen. Wanneer u last heeft van een vochtprobleem is het belangrijk direct actie te ondernemen. Bij DW-Vocht uit Kapellen kunt u rekenen op een directe opvolging. Wij zorgen voor een grondige analyse en een passende oplossing.

Ondergrondse vochtproblemen kunt u herkennen aan:

  • Ontwikkeling van schimmels
  • Afwerklagen zoals verf / pleisters laten los
  • De keldermuren voelen vochtig aan
  • Er staat water op de grond

Behandeling vochtige kelder

Door onze uitgebreide ervaring in het oplossen van vochtproblemen in kelders kunnen wij gericht aan de slag. Afhankelijk van uw situatie, kunnen wij kiezen voor het waterdicht maken van kelderwanden en vloeren, het waterdicht maken van liftputten, pompputten en smeerputten, of het plaatsen van waterdichte doorvoerdichtingen rond buis- en kabeldoorgangen.

Vochtige kelder

Wij bieden een systeem aan dat 100% zoutbestendig is!

Vochtige kelder

Volledige afwerking kelder

Indien gewenst kunnen wij ook uw kelder volledig afwerken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld alle wanden in de kelder schilderen na de bekuipingen. Ook is het mogelijk om op de vloeren een egalisatie te plaatsen, afgewerkt met een epoxycoating. Zelfs het betegelen van uw kelder behoort tot de mogelijkheden. Is uw keldertrap aan vervanging toe? Ook dan kunnen wij u een oplossing bieden.

Wij gebruiken de beste technieken zodat uw kelder weer een bruikbare ruimte wordt!

Wilt u graag van uw vochtproblemen af? Neem dan contact met ons op! Spoedig na uw aanvraag zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak op locatie in te plannen. Tijdens de afspraak zullen wij een diagnose uitvoeren met uitgebreide metingen. Nadat we het probleem hebben gesignaleerd krijgt u direct van ons een offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, zullen de werken spoedig worden uitgevoerd. Meer weten? Bel ons gerust! +32 (0) 489 14 37 00