Buitenafdichting ondergrondse constructies

Om een vochtige kelder te voorkomen, is het belangrijk om voor kwalitatieve buitenafdichtingen te kiezen voor ondergrondse constructies. DW-Vocht uit Kapellen zorgt voor oplossingen waarbij kelders en andere ondergrondse constructies doeltreffend worden beschermd tegen onder andere grondwater en zakwater. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Wij werken met een snel afdichtende, bitumenvrije compounddichting voor het afdichten van constructies die met grond in contact komen. De dichting beschikt over de Europese technische certificering (ETA-18/0327) als Flexibele Polymeer gemodificeerde Dikkelaag coating (FPD). De dichting is getest volgens NEN EN 14891. Zowel nieuwbouw als bestaande woningen nemen wij onder handen.

Toepassingsgebieden

Onze buitenafdichting is onder andere geschikt voor:

  • Afdichting van keldermuren, bodemplaten, fundamenten, balons en terrassen
  • Sanering van oude bouwwerk- en dakafdichtingen
  • Afdichting van stoot- en werkvoegen in bouwdelen uit waterondoorlaatbaar beton
  • Tussenafdichtingen onder dekvloeren
  • Horizontale afdichting in en onder muren
  • Afdichting van watervoerende installaties bij de aanleg van tuinen en landschapsinrichting
  • Afdichting van waterreservoirs
  • Bevestiging van beschermings- en isolatieplaten

Geschikte ondergronden

Onze dichting is onder andere geschikt voor minerale ondergronden, kunststoffen die doorgaans voor de bouw worden gebruikt zoals buizen en doorvoeringen, en metalen ondergronden. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen voor advies op maat.

Wilt u graag van uw vochtproblemen af? Neem dan contact met ons op! Spoedig na uw aanvraag zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een afspraak op locatie in te plannen. Tijdens de afspraak zullen wij een diagnose uitvoeren met uitgebreide metingen. Nadat we het probleem hebben gesignaleerd krijgt u direct van ons een offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, zullen de werken spoedig worden uitgevoerd. Meer weten? Bel ons gerust! +32 (0) 489 14 37 00